nedelja, julij 08, 2007

nočno rolanje ...

... ko dnevno svetlobo zamenjajo ulične svetilke ... dnevni hrup se umakne skrivnostni tišini ... v ozadju brnijo oddaljeni avtomobili ... občutek svobode, drznosti, prvinskosti ... ostaneta le ti in prazna cesta ... brez pretvarjanja ...

7 comments:

Unknown pravi ...

Se strinjam. Vecna pot v taksnih trenutkih tudi ni od muh. Se posebej, ce je kaksna mesecina, sicer pa neka taksna svoboda pomesana z grozo senc, ki svigajo naokoli, in temacnosti.

Priporocam izpred Tivolija, preko labirinta Rozne doline, po Vecni poti do jezerca, sicer je tam nekaj makadama, ampak se splaca. In potem preko Siske nazaj v mesto ... ali kam drugam.

Enkrat sem se na tej poti skoraj zaletel z dvema puncama, ki sta ocitno prakticirale podobne ideje, le da sta sla v drugi smeri. In smo v temi kar naenkrat svignili mimo. Brez stika. Sreca ali nesreca?

Pa tudi po praznih in z novim asfaltom stranskih cestah po mestu je super.

A Luka rola? Lahko bi se enkrat dogovorili in se skupaj ubijali.

ursa pravi ...

hm ... luka rola "občasno" (dobesedni navedek) ... ampak bi se ga pomoje dal pregovorit ... js sm pa itak za :) ... (da mal dorečemo stvari glede našega benda ;)

Unknown pravi ...

Jaz sem ze vceraj sel na eno triurno turo. Na koncu sem se eno uro po dezju rolal (tudi to je dozivetje - meni se res smilijo moji rolarji in pravi cudez je, da se delujejo).

Torej ... jaz grem cez nekaj dni v Francijo, tako da ce zelimo to narediti pred tem, se moramo hitro dogovoriti. Sicer pa pac cez en mesec ...

Torej kako sta kaj (ali se bi pa pridruzil se kdo drug) za jutri recimo ob 9. uri zvecer?

ursa pravi ...

hm ... sele danes prisla z morja in prebrala komentar ... :(
si se v ljubljani ali ze spoznavas svet napoleona, voltaira in (smrdecih) sirov? ... v primeru, da si ze sel, prestavimo za en mesec ...

Unknown pravi ...

Luka nesramnez ni nic povedal glede morja. :-)

Se sem tu. Odpeketam (komaj) v ponedeljek popoldne. Tako da sem se dva vecera tu. In rolerji se vedno stojijo v pripravljenosti.

Ce se Cehovini (ali se kdo?) odlocite za kaj takega, zna Luka tudi malo hitreje komunicirati z mano.

ursa pravi ...

hm ... bolj težka bo ... danes mam namreč koncert v Žičah in dvomim, da bom doma v urah, ki so še spodobne za rolanje ;) ...
pa še lukata mi nikakor ne uspe prepričati, da je rolanje zabavno ... :/ ...

Unknown pravi ...

Za rolanje po mojih izkusnjah sicer nikoli ni prepozno. Se bom pa se jaz z njim pomenil. Ce pa ne ... pa bos imela en mesec casa, da ga pripravis.